Despre mine

Buna ziua

Va multumesc pentru ca v-ati rezervat putin timp sa va uitati pe siteul meu. Numele meu este Calina Ionel Sorin (Osteopat CO), lucrez osteopatie structurala, viscerala  si craniana, terapie CranioSacrala, eliberare Somato-Emotionala si terapie CranioSacrala Biodinamica. Cursurile de terapie CranioSacrala si Eliberarea Somato-Emotionala le-am absolvit la institutul Upledger Romania, iar Terapia CranioSacrala Biodinamica am studiat-o in Franta (Toulouse) la BodyIntelligenge.  Practic deja de ceva vreme si vreau sa va spun ca sunt deosebit de incantat de ceea ce fac. Osteopatia am studiat-o la scoala de osteopatie Osteore Bucuresti. Am urmat cursuri de perfectionare in Franta.

Am studiat cu :

Christian DEFRANCE de Tersant   Osteopat DO si specialist in Terapie Cranio-sacrala

Bernard LEFAUCHEUR    Osteopat DO . Preda osteopatia din 2005, la IPEO (Franta), fiind specializat in numeroase tehnici: neuro-musculare (referinta Leon Chaitow-Lieff), Punctele lui Chapman, Punctele lui Jones, Mecanica lui Littlejohn (poligon de forta, vertebre atipice), Tehnici de thrust (V.M.A.m), Tehnici articulare

Thierry LIEVOIS  Osteopat DO Specialist in Biomecanica si Tehnici osteo-articulare, este, din 2010, director al CERFO (Centrul de Cercetare si Formare in osteopatie), anterior ocupand functia de director al Institutului Superior de Osteopatie din Lilloise, cu peste 5.000 de consultatii pe an.

Paul MAURY Osteopat DO Osteopatie Viscerala

Yves PORAS Osteopat DO  este initiatorul si formatorul conceptului « bio systémique ». In 1972 devine maso-kinezi-terapeut D.E. si in 1978 obtine Diploma in M.T.C. (Medicina Traditionala Chineza) la Physiothérapy and Acupuncture Center – Hong Kong. Este Osteopat D.O exclusiv incepand din 1993, iar din 1994 devine profesor de osteopatie, conferentiar in institutiile: ESO (L’Ecole Supérieure d’Ostéopathie, Paris), ISO (Institut Supérieur d’Ostéopathie, Paris Est) , IDO (Institut Dauphine d’Ostéopathie, Paris) ; preda tehnici structurale, responsabil cu organizeaza clinicatului in cadrul programului de formare. In prezent preda tehnici de energie musculara la IPEO (Institut Privé d’Enseignement Ostéopathique, Pantin).

Sébastien Thuret-Benoist  este președinte al Asociației franceze de terapie cranioacrală biodinamică și organizator al formării Body Intelligence France, absolvent al Universității de Terapie CranioSacrala  Educațională din Londra. După ce a studiat osteopatia la Toulouse la Centrul de Cercetare și Studiu al Osteopatiei (CREDO) cu o specializare comportamentală, el este pe deplin angajat în biodinamică, nu numai ca o tehnică de îngrijire, ci și ca o modalitate de transformare personală. Practicând de 20 de ani discipline spirituale și meditație, a primit primele inițieri budiste la 17 ani, și-a dedicat apoi viața meditației și explorării conștiinței.

Loic LEPRINCE Osteopat DO. Unul din cei ce m-au ajutat enorm sa-mi rafinez palparea si tehnicile osteopatice.

Stilul meu de tratament este unul mixt – cele mai multe consultatii combina manipulari osteopatice (ale sistemului musculo-scheletic , visceral) cu medicina chineza,  tehnici craniene si biodinamice , in functie de nevoi.

Imi face placere sa tratez copii, adolescenti, femei gravide, varstnici , sportivi; practic toate varstele si toate categoriile de pacienti.

Ma simt foarte privilegiat ca lucrez osteopatie, si prin munca mea fac tot ce se poate pentru a intelege problema pacientului, astfel incat tratamentul sa fie cel mai adecvat.

In timpul liber tin seminarii de osteopatie , seminarii de terapie craniosacrala biodinamica, citesc si incerc sa fiu la curent cu toate descoperirile din domeniu.

Daca aveti intrebari despre mine, despre osteopatie, sau doriti o programare, va rog sa completati formularul de pe pagina de contact.

Distribuie: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest